Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Így kerülheti el, hogy az alkohol tönkretegye az alkalmat

Az ünnepi időszakra rengeteg ünnepség vagy buli esik és bizony ezzel összefüggésbe hozható az alkoholos eredetű balesetek számának növekedése is.

Számos ember év közben alig iszik szeszt, de a karácsonyi céges vagy épp családi rendezvényen elengedi magát, így aztán különösen veszélyeztetettnek számít, miközben a nagyivók, akik év közben is rendszeresen italoznak, ilyenkor vetkőznek ki önmagukból teljesen, hiszen van okuk az italozásra. A kaliforniai UC Davis Health System munkatársai szerint fontos volna, hogy mérsékeljük az alkoholfogyasztást, és minden társaságban legyen egy absztinens, aki a volán mögé ül.

Minden ember szervezete másképp bontja le az alkoholt. Mérsékelt alkoholfogyasztásnak nők esetében napi egy, férfiaknál napi két ital számít, heti 2 nap szünetet beiktatva. Az alkohol nem csak azért veszélyes, mert a vérbe kerülve felszabadultságérzetet okoz, hanem mert a depresszió kialakulásához is nagyban hozzájárul.

Anti-Illuminato gyógytea a Gyógyfű Kft.-től

A 35 éve működő Gyógyfű kft. a természet tiszta erejét kínálja Önnek. A legmagasabb minőségű, GMP rendszerben készülő, hagyományos gyógyteák, gyógynövények, fűszerek széles választékát nyújtja.

Figyelmükbe ajánljuk az Anti-Illuminato gyógyteát. a Gyógyfű Kft.-től. A gyógytea csökkenti az alkohol utáni vágyat, ezért használható saját kezdeményezésű elvonókúránál. Májtámogató, segíti a szervezet kitisztulását. Kezeli az elvonás és a másnaposság tüneteit. Támogatja az alkohol lebontását, csökkenti a véralkoholszintet. Pozitív hatása miatt nemcsak alkoholos állapotokban, hanem közérzetjavítóként, erősítőként is fogyasztható!

A tea összeállításánál legmagasabb arányban felhasznált kudzugyökér és gyömbérgyökér sokoldalú hatású, hagyományos ázsiai gyógynövények. Az orbáncfű depresszióellenes felhasználását már Hippokratész idejében is ismerték. A szibériai ginzeng gyökér hasonló hatása mellett kiváló memóriajavító és energetizáló gyógynövény. A kakukkfű többek között bizonyítottan májtámogató, méregtelenítő tulajdonságú.

 


Megnézem az Anti-Illuminato gyógyteát >> [1]

A szakemberek mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy senkit se biztassanak italozásra, a bulikon mindig legyenek alkoholmentes italok és bőséges ételkínálat is. Fontos, hogy a részeg vendégek ne kapjanak még több szeszt, és az alkoholproblémákkal küzdők fel tudjanak készülni az eseményekre lelkileg. Nem muszáj feltétlenül alkoholt vinni ajándékba a házigazdának, a csokoládé, a kávé és a tea ugyanígy kedves ajándék lehet.

Szponzorált tartalom



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/alkohol-bulikon