Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Őrizd meg az egészséged a tél végén is!

Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

A két szervezet egészségfejlesztésért felelős szakemberei most hat olyan ajánlást fogalmaztak meg, melyek betartásával természetes forrásokból nyerhetünk a betegségek megelőzésében is elengedhetetlen vitaminokat és tápanyagokat, így téve ellenállóbbá szervezetünket a tél végi időszakban. A vitaminokban gazdag, szezonális zöldségek és termények fogyasztása, a rendszeres és változatos étkezés valamint a megfelelő folyadékbevitel mind hozzájárulhatnak testünk optimális működéséhez.



A hosszú téli hónapok és a járványhelyzet elhúzódása kapcsán kiemelten fontos, hogy megfelelően működjön immunrendszerünk, melyben jelentős szerepe van az egészséges táplálkozásnak. A Magyar Vöröskeresztnél fontosnak tartjuk azt, hogy a lakosság hiteles forrásokból tájékozódjon az egészségmegőrzés hétköznapi lehetőségeiről, ezért összefogtunk a hazai dietetikusokat, táplálkozástudományi szakembereket tömörítő Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ha komolyan veszed a tartós fogyást,

és a későbbiekben is egészségesen szeretnél főzni:

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

- Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetsz benne

- Füst- és szagmentes

- Mikró helyett is jó, mindent tud, amit egy mikrohullámú sütő, sőt tehetsz bele alufóliát, vagy akár tepsit is

- Megőrzi az ételek vitamintartalmát a kíméletes halogén főzési eljárásnak köszönhetően.

- Megtapasztalhatod az ételek valódi ízét, a zárt rendszerben sosem érzett ízek jönnek elő..

 

MEGNÉZEM A LÉGKEVERÉSES HALOGÉN FŐZŐKÉSZÜLÉKET >> [0]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Az MDOSZ által megalkotott és a Magyar Tudományos Akadémia ajánlásával rendelkező új hazai táplálkozási ajánlás, az OKOSTÁNYÉR® közérthetően, élelmiszerekre lefordítva mutatja meg mindenki számára hozzáférhetően, hogy hogyan lehet megvalósítani az egészséges táplálkozást.

A két szervezet egészségfejlesztésért felelős szakemberei most hat olyan ajánlást fogalmaztak meg, melyek betartásával természetes forrásokból nyerhetünk a betegségek megelőzésében is elengedhetetlen vitaminokat és tápanyagokat, így téve ellenállóbbá szervezetünket a tél végi időszakban. A vitaminokban gazdag, szezonális zöldségek és termények fogyasztása, a rendszeres és változatos étkezés valamint a megfelelő folyadékbevitel mind hozzájárulhatnak testünk optimális működéséhez.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/egeszsegmegorzes_tel_vegen