Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

Közepes a magyarok szexuális teljesítménye

Hazánk fiai és leányai évi 112 szeretkezéssel az európai és globális középmezőnyben szerepelnek a szexuális aktivitás terén – derült ki egy óvszergyártó cég nemzetközi kutatásából. Leggyakrabban a görögök szexelnek, átlagosan évi 164 alkalommal. A japánok hosszú munkaideje hatással van házaséletükre is, a szigetország lakói a lista legalján szerepelnek évi mindössze 48 együttléttel.

Ki gondolta volna, hogy a sokszor hidegnek, halvérűnek titulált németek háromnaponként szeretkeznek, és így velünk együtt a szexuális ranglista közepére váltottak jegyet. Németországban a hetvenes években állami megrendelésre készültek szexuális oktatófilmek, azzal a céllal, hogy az ott bemutatott praktikákkal gazdagítsák a polgárok szexuális életét, elősegítve ezzel a nagyobb gyermekáldást. Mára ezek a filmek ugyan pornóparódiákká avanzsáltak, a hasonló műveknek mégis lenne létjogosultságuk, ha azt nézzük, hogy csak minden második szexuálisan aktív német polgár éri el az orgazmust.

Az örömszerzés terén megállapítható, hogy Magyarországon egyharmaddal több férfi éri el az orgazmust (87%), mint nő (53%). Ennek ellenére csak minden második magyar elégedett szexuális életével, meglepő módon a nők nagyobb arányban (51%) mint a férfiak (46,5%).

A szex különböző kultúrákban eltérő szerepet játszik, így a görögök 91%-nál kiemelten fontos a kiegyensúlyozott élethez. A harmonikus szexuális élet köztudottan nagyban függ a szerelmi játék idejének hosszától. Ezen a téren a nigériaiak tartják a rekordot 24 perccel, mögöttük csak parányit vannak lemaradva a görögök az átlagosan 22 perces örömfutamukkal.

A szexológusok szerint a boldog együttlét másik kulcseleme a kölcsönös tisztelet, hazánkban a szexuális életükkel elégedetteknek csak 66%-a kapja ezt meg partnerétől. A megkérdezettek egyharmadára igaz, hogy „nincs tűz” az együttlétekben, aminek nem Japánhoz, hanem a hüvelyszárazsághoz és az ehhez kapcsolódó fájdalomhoz van köze. További döbbenetes adat, hogy a felmérésben szereplők 15%-a küzd időnként nemi betegségekkel.

Ha illúzióink lettek volna a forróvérű, temperamentumos magyarokról, azokat most a görögök elkergették, legalább évi 52-vel több intim együttlétnyi távolságra.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/szex_felmeres_magyarok