Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

Szülés helyett a mentőautóban szexelt a rohammentős

Egy új-zélandi rohammentőst szó szerint legatyásodva találtak társai, amint épp egy nővel létesített intim kapcsolatot a mentőautóban – ahelyett, hogy egy sürgős esetnél segédkezett volna.

A napokban a Cape Flats-i sürgősségi rohammentősöket egy koraszüléses esethez riasztották, nem sokkal este nyolc óra után. A mentősök vezetője azonnal autóba ült, és elindult a helyszínre. Miután azonban háromnegyed órán keresztül senki nem érkezett a szülő nő segítségére, a rokonok újra felhívták a sürgősségi központot.

Ekkor a Mitchells Plain-i sürgősségi szolgálat embereit küldték a helyszínre, ők azonban nem tudták pontosan, hogyan jutnak a helyszínre, ezért hamarosan eltévedtek. Szerencsére az út mellett kiszúrták a Cape Flats-i szolgálat mentőjét, azonban amit ott találtak, a legvadabb elképzeléseiket is felülmúlta. A rohammentős épp egy nővel volt elfoglalva az autó hátsó ülésén. „Amikor meglátott minket, azonnal felugrott, felhúzta a nadrágját, és sietve elmagyarázta, hogyan jutunk el a koraszüléses eset helyszínére” – nyilatkozták a meglepett Mitchells Plain-i mentősök. A férfi ellen jelenleg is folyik az eljárás kötelességmulasztás miatt.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/rohammento_szex