Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

Feleségkezelő tanfolyam

Rendkívül sikeresnek bizonyult az az ausztrál szénbányászoknak szervezett program, mellyel munkáltatójuk egészségükhöz, azon belül pedig harmonikus szexuális életükhöz kívánt hozzájárulni, hogy így is segítse a bánya termelékenységét. A cég más bányákban is bevezetné a programot.

Az ausztrál Bulga bánya üzemeltetői szerint az egészség és a kiegyensúlyozott magánélet jó munkaerővé teszi a dolgozókat, ezért programot indítottak a bányászok testi-lelki jóllétének ápolására.

A programban a kimerültség, a prosztatarák és az egészséges táplálkozás mellett terítékre került a menopauza problematikája is. A zömében a 40-50-es éveikben járó bányászok ugyanis feleségeik révén közvetve maguk is szembesülnek azokkal a kellemetlenségekkel, amelyek a változó korban lévő nőket érintik, és amelyek házasságukra, szexuális életükre is hatással vannak.

A bányászok információt kaptak arról, hogyan segítsék a változó korban lévő feleségeiket, hogy házasságuk kiegyensúlyozott legyen – és ezáltal ne csak az ágyban, de a bányában is jobban teljesíthessenek.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/szex_menopauza_klimax_banyasz