Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

42 plasztikai műtéttel a világhír felé

A Riói Karnevál minden évben hatalmas esemény Brazíliában, és különösen jelentős a 36 éves Angela Bismarchi számára, aki szambatáncosként kíván feltűnést kelteni a karneválon, de előtte még át szeretne esni 42. plasztikai műtétén.

A most 36 éves Angela Bismarchi saját bevallása szerint mindig is hiú volt. Férje plasztikai sebészként praktizál Rióban, és már több mint tíz műtétet végzett feleségén, ez azonban csak töredéke a nőn végrehajtott összesen 41 szépészeti beavatkozásnak.

Bismarchi 1992-ben vált a plasztikai műtétek rabjává, amikor kislánya születése után úgy érezte, a szoptatás miatt mellei már nem a régiek, és bár még csak 21 éves volt, megcsináltatta őket. „Azóta nincs megállás. Minden műtét után vonzóbbnak és csinosabbnak érzem magam, ez pedig igazán remek érzés” – nyilatkozta. „Az összes férjem plasztikai sebész volt, és mindannyian csak szebbé tettek engem.”

Angela idén egy 300 fős szambacsoport élén fog táncolni a karneválon, szinte teljesen meztelenül, előtte azonban még szeretne túlesni egy szemplasztikai műtéten, melynek során nylonszálak beültetésével tennék szemét ázsiai vágásúvá. Reméli, egy nap majd bekerülhet a Guiness Rekordok Könyvébe, mint a legtöbbet plasztikázott nő. A csúcsot jelenleg egyébként az 52 éves amerikai Cindy Jackson tartja 47 műtéttel.

Bismarchinak kihívó viselkedése és nyilvános meztelenkedései miatt már többször meggyűlt a baja a brazil hatóságokkal. 2000-ben le is akarták tartóztatni, amikor meztelenül vonult fel a karneválon egy brazil zászlóval a testén.

A hölgy, hogy megőrizze legendás alakját, napi két és fél órát edz, emellett táncórára és erőnléti tréningre is jár. „Szegény családban nőttem fel, és soha nem hittem volna, hogy híres leszek. Néha még most is furcsa, de nem mondhatnám, hogy nem élvezem.”A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/plasztikai_mutet_sebeszet_guinness_rekord