Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

Plasztikai műtét a jó állás kulcsa?

A plasztikai műtétek manapság egyre többek számára elérhetőek, ezt pedig sokan ki is használják, például arra, hogy munkát találjanak.

Ahogy egyre nő a munkanélküliek száma az Egyesült Államokban, az emberek egyre inkább ügyelnek rá, hogy el ne veszítsék állásukat. Ezzel együtt a kozmetikai műtétek területén is hatalmas előrelépések történtek az utóbbi időkben: a beavatkozások kevésbé invazívak és jóval olcsóbbak lettek. Az új plasztikai műtétek rendkívül hatékonyak és legtöbbjük akár ambulánsan is végezhető, így a munkahelyről sem kell hiányoznia a páciensnek.

 

„A több heti gyógyulási idővel járó kozmetikai műtétek ideje lejárt, így az emberek a beavatkozások után akár rögtön vissza is térhetnek napi teendőikhez” – nyilatkozta Dr. Patrick McMenamic, az Amerikai Plasztikai Sebészeti Akadémia elnöke.

A munkanélküli, munkát kereső emberek is gyakran fordulnak plasztikai sebészhez annak reményében, ha fiatalabbnak és szebbnek látszanak, könnyebben találnak munkát. „Az emberek megragadnak minden lehetőséget, ami előnyhöz juttathatja őket a munkavállalás során, ezért fordulnak egyre többen és többen plasztikai sebészhez” – nyilatkozta Dr. McMenamic.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/plasztikai_mutet_munka