Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

Görög töltött paradicsom



Hozzávalók:
4 nagyobb paradicsom
40 g szeletelt fetasajt
1 finomra vágott zöldhagyma
1 ek. olívaolaj
só és frissen õrölt bors

Elkészítés:

A paradicsomok kb. egyharmadánál vágjuk le a tetejüket, belsejüket kanállal óvatosan kaparjuk ki. Töltsük meg a paradicsomokat az apróra vágott hagymával és a felkockázott fetával.

A töltött paradicsomokat helyezzük egy kisebb tűzálló tálba, öntsünk rájuk egy kevéske olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk. 3-4 percre tegyük forró sütõbe, épp csak addig, hogy kicsit megpuhuljanak, majd tálaljuk.


Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/gorog-toltott-paradicsom