Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

Majonézes burgonya



ujburgonya2 [0]
Hozzávalók:
75 dkg burgona (pl. nagyszemű újburgonya)
1 csokor petrezselyem
1 nagy lilahagyma
30 dkg majonéz


Elkészítés:

A megtisztított burgonyát egészben, sós vízben megfõzzük, hagyjuk kihûlni, és tetszés szerint karikára vagy kockára vágjuk. Az apróra vágjuk a petrezselymet, és nagyon vékony karikákra a hagymát. A burgonyára szórjuk a petrezselymet, a hagymát, és hozzáadjuk a majonézt, ezután óvatosan, de alaposan összeforgatjuk, tálaláskor borssal hintjük meg.


Elkészítési idő:
30 perc (+ hűtés)
Energia (kcal):
615
Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/themes-inter/rec/ujburgonya2.htm