Hozzávalók:
6 tojás
6 gerezd fokhagyma
2 evõkanál kukoricacsíra-olaj
1 dl natúr joghurt (kultúrázott)
1 nagy fej vöröshagyma
1, 5 evõkanál rozspehely
só
õrölt fehérbors
õrölt kömény
õrölt gyömbér
pirospaprika
snidling vagy petrezselyemzöld
Elkészítés:
A rozspelyhet összekeverjük a joghurttal, a 6 egész tojást felverjük, beletesszük a sót, borsot, õrölt köményt és gyömbért, alaposan összekeverjük. A vöröshagymát karikára szeljük, a fokhagymát pedig apróra vágjuk, majd belekeverjük a fûszerezett, felvert tojásba. Ugyanezt tesszük a müzlis joghurttal is. Az egészet alaposan felverjük, majd felforrósítjuk a két evõkanál kukoricacsíra-olajat, és ráöntjük az elõkészített anyagot és megsütjük. Sütés közben a tetejét megszórjuk õrölt pirospaprikával és petrezselyemzölddel vagy snidlinggel.
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Tanácsok: