Hozzávalók:
8 kemény tojás
20 dkg sajt
10 dkg főtt sonka
5 dkg tejszín
3 dkg tejföl
1 csokor metélőhagyma, és kapor
só, fehérbors
Elkészítés:
Vágjuk ketté a főtt tojásokat, óvatosan vegyük ki a sárgájukat és nyomkodjuk össze egy villával. Vágjuk finomra a sajtot és apró kockára a sonkát, mindezt keverjük bele a tojásba a tejföllel, a tejszínnel, a sóval és a zöldfûszerekkel együtt. Ezt a masszát töltsük vissza a félbevágott tojásokba.
Tegyük őket szorosan egymás mellé egy tűzálló tálba, és az elõmelegített, alacsony hőfokú sütőben süssük kb. 15 percig, míg a sajt megolvad. Melegen tálaljuk.
További húsvéti receptek [0]
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Tanácsok: