Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://mail.vital.hu)

Mangós sárgabarackpüré



Hozzávalók:
4 db aszalt vegyszermentes (bio) sárgabarack
1 kisebb érett mangó
Elkészítés:
Az aszalt sárgabarackot tegyük egy kisebb tálba és öntsünk rá 4 ek. forró vizet, hogy megszívja magát és megpuhuljon. Hagyjuk állni kb. 30 percig. Közben a mangót hámozzuk meg és kockázzuk fel. Tegyük a gyümölcsöket a barack áztatóvizével együtt egy lábasba és lassú tűzön főzzük addig, amíg szét nem főnek (6-10 perc) Ha szükséges, adjunk még hozzá egy kevés vizet. Hagyjuk az egészet kihűlni, majd egy mixerrel pépesítsük.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://mail.vital.hu/mangos_sargabarackpure