![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/karacsonyi_menu_rostelyos3.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
Szitáljuk át a lisztet a sütőporral. Keverjük habosra a vajat, keverjük bele a cukrot és a tojásokat. Adjuk hozzá a lisztet, a vaníliát, a mazsolát, és a diót. Kiolajozott tepsire egy-egy evőkanálnyi halmokat készítsünk. Szórjuk meg cukorral, és a 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig süssük.
Kb. 36 db lesz belõle, természetesen nem csak a sütés napján fogyasztható.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|