Hozzávalók
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
fél kg friss spárga
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 ek. olívaolaj
![](/images/hozzav_sav.gif)
só, frissen őrölt bors
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 ek. fehérborecet
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/i_sult_sparga.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
Melegítsük elő a sütőt (kb. 200 C fokra), majd készítsük elő a spárgát: mossuk meg és vágjuk le a fás részeket. A spárgát tegyük sütőlapra, kenjük meg egy kevés olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk. Süssük kb. 10 percig, amíg a spárgák szárai meg nem puhulnak kissé. (A vékonyabbak előbb is elkészülhetnek.) Tálalás előtt permetezzünk rá egy kevés ecetet.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|