2022. Január 22. szombat

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


Női magömlés vagy bevizelés?

Tisztelt Doktor Úr!

23 éves nő vagyok. 19 éves korom óta vagyok együtt a párommal. Vele vesztettem el a szüzességem és csak vele volt szexuális kapcsolatom. Harmóniában élünk, szeretjük és tiszteljük egymást, a szex is egyre jobb, de soha nem jutottam még az orgazmusig.
Élvezem az együttlétet, de a "csúcsra" még soha nem jutottam el.
Nemrégen önkielégítést végeztem (először életemben) a csikló izgatásával. Eljutottam az orgazmusig, azonban teljesen "eláztam". Olvastam arról, hogy van női ejakuláció, de inkább bevizelésnek tűnt (a mennyiség miatt), bár nem éreztem annak.
Előfordulhat máskor is? Nincsenek, nem is voltak még vizelettartási problémáim. Attól tartok, hogy ha szeretkezés közben jutok el az orgazmusig, akkor is megtörténik. Előfordulhat, hogy az orgazmus miatt annyira ellazultam, hogy bevizeljek?

Válaszát előre is köszönöm!

Bara23Kedves Kérdező, ilyen fiatal korban, ha nincsenek vizelettartási problémái, valószínűtlen, hogy bevizelt volna, valóban inkább női "magömlésről" lehetett szó. (Azért az idézőjel, mert a női váladékban nyilván nincs "mag", vagyis spermiumok.) Igen, előfordulhat máskor is, legyen rá büszke! Nagyon jól tette, hogy végre elkezdte felfedezni a saját testét, reakciókészségét! Folytassa csak bátran tovább és mindazt, amit tanult saját magáról, azt adja át partnerének szóban, irányítással, bemutatással és akkor előbb-utóbb aktusban is orgazmusa lesz!

 

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés