ELKÉSZÍTÉSE:
A hagymát megtisztítjuk, megmossuk és felaprítjuk; a vajat közepes hõfokon felolvasztjuk. Ebben a hagymát kb. 3-4 percig pároljuk, amíg meg nem puhul. Hozzáadjuk a felaprított gombatönköt, és további 2 percig dinszteljük. Ekkor beletesszük a zsemlemorzsát, a borsot és az aprított petrezselymet, majd mindezt jól összekeverjük. Végül levesszük a serpenyõt a forró tûzhelyrõl. A sajtot felkockázzuk, és a masszába keverjük.
Minden gomba kalapjára 1 teáskanállal teszünk belõle. A töltött gombákat kb. 10 percig sütjük, míg forrók és barnás színûek nem lesznek. Közben a petrezselyemszálat megmossuk, szárazra töröljük, és nagyobb darabokra vágjuk. Ezzel díszítve a kész gombát máris tálaljuk. Elõételnek kíváló!
Darabonként körülbelül 2 g fehérjét, 2 g zsírt, és 2 g szénhidrátot tartalmaz.
Elõkészítési: 20 perc Sütés: 15 perc
|
Darabonként 33 kCal - 0 kJ / személy
|
|