ELKÉSZÍTÉSE:
Egy lábasban hevítsük fel az olajat. A finomra vágott hagymából különítsünk el 3 evõkanálnyit a körethez, majd a maradékot az olajon pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a zöld chilit, a gyömbért, a paradicsomot és 2-3 perc alatt fõzzük össze õket. Kapcsoljuk a tûzhelyet alacsonyabb hõmérsékletre és adjuk hozzá a chiliport, a zöldségeket és a burgonyát. Folyamatosan keverve fõzzük további öt percig, majd fokozatosan adjuk hozzá a gyömbéres fokhagymát és 6 evõkanál vizet. Ismét forraljuk fel, de közben ügyeljünk arra is, hogy oda ne kozmáljon. Szórjuk bele a garam masalát, a korianderleveleket, a citromlével majd vegyük le a tûzrõl.
Most következnek a zsemlék. Tegyünk egy kevés vajat rájuk, majd serpenyõben kicsit pirítsuk meg õket. A megpirult zsemléket tegyük egy kis halom finomra vágott hagyma mellé, és szedjünk egy merõkanálnyit a Pao Bhajiból. A citromszeletekbõl facsarjunk egy keveset a hagymára, és lássunk hozzá.
TIPPEK:
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|