ELKÉSZÍTÉSE:
Vágjuk le a padlizsánok szárát, vágjuk félbe, a magházat pedig kiskanállal kaparjuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg a padlizsánok belsejét. Szórjuk a zabpelyhet a forrásban lévõ húslevesbe, majd vegyük le a tûzrõl és hagyjuk megduzzadni. A darált húst sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és a majoránnát.
A vöröshagymát vágjuk finomra, majd egy kevés olajon fonnyasszuk meg. Tegyük hozzá a befûszerezett húst és kicsit pirítsuk meg. Keverjük hozzá a kissé kinyomkodott zabpelyhet, a tojást, a kis kockákra vágott paprikát és a paradicsomot.
A padlizsánokra halmozzunk ízlés szerinti mennyiséget a töltelékbõl, szórjuk meg a durván reszelt sajttal és egy kiolajozott tepsiben közepes lángon süssük meg.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|