2022. Augusztus 15. hétfő
A betegségen túl, a gyógyuláson innen -  Három testőr -  Miért pont az Avevit?
Mindenki, aki az egészségét megőrizni vagy betegség után lábadozva helyreállítani szeretné, tapasztalhatja, milyen nehéz laikusként az igazán megfelelőt megtalálni a sokféle táplálék-kiegészítő közül. Ma már van olyan készítmény, amely több, eltérő hatású (a szabad gyököket pusztító, az immunrendszert erősítő, az egészséges sejteket védő) anyagot egyesít magában. (x)

Avevit

A betegségen túl, a gyógyuláson innen

Vannak olyan élethelyzetek, traumák, betegségek, amelyek a szokásosnál jobban igénybe veszik a szervezet testi-lelki erőtartalékait. Az érintett noha már túl van a nehezén, mégis gyengének, kimerültnek, elesettnek érzi magát. Így például fertőző betegségek, nagyobb műtéti beavatkozások, megterhelő kezelések után lábadozva, vagy krónikus betegség, elhúzódó stressz, túlhajszoltság miatt meggyengülve szükség lehet hatékony roborálásra. A világújdonságként kifejlesztett Avevit filmtablettát elsősorban ezekre az esetekre, illetve gyógyult rákbetegek számára, az Avemar abbahagyása után ajánlják.

Három testőr

Az Avevit étrend-kiegészítő készítmény, fő hatóanyaga az Avemar pulvis koncentrátum, az Avemar termékekben is alkalmazott, válogatott minőségű búzacsírából biokémiai eljárással előállított standardizált kivonat, amelynek hatását a szelén és az E-vitamin-tartalom erősíti. Mindhárom hatóanyag, bár más-más módon, de az immunrendszer erősítését, többek között a daganatos megbetegedések elleni védelmet szolgálja.

Miért pont az Avevit?

• Mert a fermentált búzacsíra-kivonat több módon is erősíti az immunrendszert, így például elvonja a daganatsejtek fő energiaforrását és képes visszaállítani azok természetes sejthalál-képességét.

• Mert a szelén az immunrendszer egészséges működéséhez nélkülözhetetlen nyomelem és önmagában is fontos antioxidáns.

• Mert az E-vitamin az egyik leghatásosabb zsíroldékony antioxidáns. Többek között védhet a szív-érrendszeri és a daganatos megbetegedésekkel szemben, és az öregedés folyamatát is lassíthatja.

Az Avevit filmtabletta (50 darab) ára: 3490 Ft+990 Ft szállítási költség

 

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Avevit filmtabletta >>
Telefonon
is megrendelhető 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

(x)


2012. 11. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés