Hozzávalók
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
1 csészényi áztatott mandula
![](/images/hozzav_sav.gif)
negyedcsészényi cédrusdió
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 banán
![](/images/hozzav_sav.gif)
5 füge (vagy datolya)
![](/images/hozzav_sav.gif)
szerecsendió, fahéj, kardamom
![](/images/hozzav_sav.gif)
2 teáskanál kenderolaj
![](/images/hozzav_sav.gif)
csipetnyi só
![](/images/hozzav_sav.gif)
egy kis kurkuma
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/i_sziberiai-cedrusdio.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és 2-3 dl vízzel keverve botmixerrel pürésítjük. Desszertként tálaljuk.
EGÉSZSÉGÜGYI TANÁCSOK:
A cédrusdió rendkívül gazdag telítetlen zsírsavakban, nyomelemekben, vitaminokban, különösen E-vitaminban és lecitinben.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|