2022. December 03. szombat
A Dnyeper folyón átívelő, 40 méter magas hídról dobta a mélybe hároméves kislányát egy fiatal nő Zaporizzsja városban – a gyerek, csodával határos módon, sértetlenül élte túl a zuhanást.

Szemtanúk beszámolója alapján Vadim Jarosenko, a helyi ügyészség munkatársa a sajtónak hétfőn elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 27 éves nő a múlt péntek este hosszasan járkált gyermekével a hídon, majd ismeretlen okból, a korláton átlendítve, a 40 méteres mélységbe dobta a kislányt.

A vízben kapálózó gyermekre a folyóparton tartózkodó tizenéves fiatalok figyeltek fel, akik a közelben lakó felnőtteket hívták segítségül – közölte, hozzátéve, hogy a vízből kimentett kislány, az orvosok legnagyobb meglepetésére, gyakorlatilag sérülés nélkül „úszta meg” a vízben landolást. A gyereket a biztonság kedvéért továbbra is kórházi megfigyelés alatt tartják.

Az ügyészségi munkatárs szerint az anyát sikerült elfogni, jelenleg előzetes letartóztatásban van. A nyomozás és az elmeorvosi vizsgálat eredményétől függően fiatalkorú ellen elkövetett gyilkossági kísérlet címén indítanak ellene bűnvádi eljárást.


Forrás: MTI
2009. 05. 26.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés