2022. Augusztus 09. kedd
Egy ausztrál felmérés szerint a nők több területen is jobb vezetőnek bizonyulnak a férfiakhoz képest, akiket főnökként leginkább az anyagiak motiválnak.

Az 1800 vezető és menedzser adatait feldolgozó kutatás szerint a nőket inkább a stratégia vezérli, több kockázatot vállalnak, jobb szociális és innovatív képességekkel bírnak, érzelmileg pedig ugyanolyan stabilak, mint a férfiak. Az utasítások, az ellenőrzés és a bevételek kezelésében azonban a férfiak jeleskednek.

A Hogan Assessment System nevű nemzetközi személyiségteszten alapuló felmérés szerint a nők sokkal kezdeményezőbbek az ötleteket és az előrelépést tekintve. „A nők törekvők, bátrak, szemtelenek, színesek és kreatívak. Nagyobb az önbizalmuk, versengők, erősebb a kisugárzásuk” – állítja Gillian O’Mara, a program általános igazgatója. Kiderült azonban az is, hogy a férfiak sokkal feladatorientáltabbak, kevesebbet törődnek a kapcsolatokkal, de jobban eligazodnak a hierarchiában és a folyamatokban.

boss lady

-------------------------------------a cikk lentebb folytatódik------------------------------------------

 

Legyen lapos a hasa!

A legtöbb ember a hasára hízik, és gyakran egy sikeres fogyókúra után sem tűnnek el a hasi zsírpárnák, az úszógumik.

Itt egy jó kis haslaposító koktél! Megnézem >>

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„A férfiak motivációi és preferenciái inkább az ellenszolgáltatás, a profit és a költségvetés köré csoportosulnak. Otthon és a munkában is a pénzügyi lehetőségek hajtják őket” – mondta O’Mara.


Forrás: Medipress

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés