ELKÉSZÍTÉSE:
Egy éles késsel vagdossuk be a padlizsán húsát, majd egy kicsit permetezzük be olajjal. Tegyünk a padlizsánt sütõpapírra, majd a mikrosütõnk legmagasabb fokozatán (8-900W) fõzzük a zöldséget kb. 3-5 percig (vagy ameddig a húsa meg nem puhul).
Vegyük ki a sütõbõl, majd óvatosan, a héjat meg nem sértve kanalazzuk a puha padlizsánhúst egy mixerbe. Adjuk hozzá a paradicsomot, a fetát, a metélõhagymát és dolgozzuk össze a géppel. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd kanalazzuk vissza a padlizsánhéjakba (esetleg valamilyen csinosabb, a szendvicskrém tárolására alkalmas edénybe), szórjuk meg metélõhagymával.
Pirított barna kenyérrel tálaljuk.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|