2022. Június 27. hétfő

Határtalan étvágya miatt napi energiabevitele meghaladhatja a 12 ezer kalóriát, mégsem hízik egy dekát sem egy német férfi. A különös étkezési zavar gyógyíthatatlan.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


Több mint két kiló krumpli, egy jó kilós darab a leberkase nevű bajor húsételből, tucatnyi tojás, fél liter majonéz, pizzák, chipsek, és néha 20 darab húspogácsa – mindez egy átlagos nap menüje Heinz Asthoff számára.

kóros étvágy evés étkezés hízás nélkül

A német férfi étvágya 22 évvel ezelőtt, felesége halála után vált hatalmassá, és azóta sem sikerült gyógymódot találni ellene, ugyanis nem tudni, mi okozhatja. „Az orvosok szerint a gyomrom olyan, mint a bánya, ahol 36 éven át dolgoztam: sötét és feneketlen.” – mondta el a 68 éves férfi.

A legnagyobb gond az, hogy a 183 cm magas és 95 kilós nyugdíjas anyagilag nem engedheti meg magának a hatalmas evészeteket, a kosztpénz ugyanis több, mint a nyugdíja – legutóbb például száz krumplis palacsintával lakott csak jól egy étteremben. Ráadásul még a napi negyven szál cigarettáról sem szokhat le, félő ugyanis, hogy még többet enne.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


Forrás: Vital
2008. 04. 11.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés