2022. Október 01. szombat

Kizárólag egyféle ételen, Mars-csokin él 17 éve egy brit férfi. A saját bevallása szerint totálisan függő Keith Sorrell napi adagja 12 szelet, hétvégéken akár még több.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


A 37 éves liverpooli férfi Mars-őrülete még iskolás korában kezdődött. Ugyan akkor még csak napi 1-2 szeletet evett meg az étkezések között, de így is ráment az összes zsebpénze. Keith ma a kedvenc csokijához még akkor is ragaszkodik, ha szórakozni is megy, ilyenkor az édesség ital változatát rendeli vodkával vagy rummal.

Mars csoki

Bár sokan helytelenítik az életmódját, Keith nem aggódik az egészségéért. „Sok narancslevet iszom és szedek vitaminokat. 17 éve nem változtattam meg az étrendemet, és az egészségem rendben van.” A hozzáértők azonban nem látják ennyire pozitívan a monomániás férfi helyzetét, az egyoldalú táplálkozás ugyanis növelheti a szívbetegségek, a daganatos betegségek és a bélproblémák esélyét.

Egy élelmezéssel foglalkozó alapítvány alapítvány munkatársa, Anne Sidnell azt is csodának tartja, hogy a férfi ilyen sokáig túlélte. Bár úgy tűnik, a szegényes étrend elegendő C-vitamint, fehérjét és kalciumot biztosít számára, a rostokat teljesen nélkülözi, ami az évek múlásával biztosan hatással lesz Keith egészségére.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit


Forrás: Vital

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés