2024. Május 27. hétfő
A tökéletes arctisztítás módjai -  Otthoni bőrápolás mesterfokon -  Egy titkos hozzávaló: a precíziós applikátor
Mindegy, hogy a szemünk alatti sötét karikákat vagy a ráncainkat szeretnénk eltüntetni, esetleg naptól kiszáradt bőrünket szeretnénk üdébbé varázsolni, ha a kezeléseket nem az alapoknál kezdjük, akkor az eredmény közel sem lesz tökéletes. Otthoni kezelések során sem szabad megfeledkezdnünk az alapos arctisztítás fontosságáról.

A tökéletes arctisztítás módjai

Ha valóban látványos eredményt szeretnénk elérni, akkor nem elegendő a nap végén a szokásos arclemosónkkal eltávolítani bőrünkről a szennyeződéseket. Az arc alapos megtisztításához a bőrgyógyászok a kettős arcápolási rutin kialakítását ajánlják. Arcunkat először egy olajos tisztítószerrel, majd egy habzó készítménnyel mossuk tökéletesen tisztára. Ennek a folyamatnak köszönhetően eltüntethetjük a napi tevékenységekkel (pl. munka, edzés) járó valamint olyan egyéb szennyeződéseket, mint a smink, az izzadság vagy a légszennyeződések. A Fillerina Arctisztító Kollekció számos olyan készítményt kínál, amelyek segítségével bárki számára könnyen kialakítható a “kettős arctisztításhoz” legmegfelelőbb napi rutin.

Szeretném megismerni a Fillerina Arctisztító Kollekcióját>>

Fillerina arctisztítás A kollekcióban található készítmények elkülöníthetők a funkciók, a használat gyakorisága, valamint a formulák típusa szerint: így az arctisztító készítmények bőrtípus, személyes szokások és ízlés, a várt eredmény, illetve a tisztítás vagy hámlasztás intenzitása alapján is kiválaszthatóak.
A készítmények tartalmazzák a Fillerina 12 féle hialuronsavját, amelyek teltebbé és puhábbá varázsolják a bőrt. Ezenkívül tartalmaznak olyan ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyek elengedhetetlenek a bőr remineralizálásához egy mélytisztítás (például hámlasztás) után, valamint egy a bőr mikrobiomját védő és helyreállító komplexet, amely szükséges a bőr integritásához, egészségéhez és természetes egyensúlyához. A Fillerina arctisztító készítményei előkészítik a bőrt a további dermokozmetikai kezelésekre, melynek során a bőrbe juttatott hatóanyagok leghatékonyabban fejtsék ki hatásukat.
Link beszúrása:

Megnézem a Fillerina Arctisztító Kollekcióját>>

 

Fillerina Cleaning

Otthoni bőrápolás mesterfokon

A Fillerina az első, otthoni használatra alkalmas dermokozmetikai feltöltőanyag, amelynek hatása a 12 különböző hialuronsav, a 3 különböző kollagén és a 2 különböző elasztin egyedi, szabadalmaztatott összetételének eredménye. A hialuronsavak gondoskodnak a bőr feltöltéséről, a háromféle kollagén a bőr rugalmasságát, az elasztinok pedig újra feszessé teszik a bőrt. A termék az új Transzdermikus Technológiának köszönhetően gyakorlatilag teljes egészében felszívódik a bőrben, ahol hatékonyan és hosszan fejti ki hatását.

Mivel bőrünk egyedi, és állapota egyénenként és korosztályonként eltérhet, ezért a Labo Suisse szakemberei úgy fejlesztették ki a Fillerina termékcsaládot, hogy mindenki személyre szabottan állíthassa össze a legideálisabb kezelést. Ennek megfelelően a termékek különböző hatáserősségben, több arcterületre és többfajta alkalmazási módban (teljes arckezelés, ajak és környéke, szem és környéke, nappali és éjszakai krém) állnak rendelkezésre.

Fillerina 12HA

A Fillerina három küldönböző hatáserősségű fokozatban kapható, amelyekből a bőrünk és ráncaink állapotának megfelelően érdemes kiválasztani a számunkra megfelelőt. A kezelés mindössze 14 napot vesz igénybe. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek mértéke, mind mélységében, mind térfogatában, azok típusától függően akár 15 – 45 százalékkal csökkenhet. A legnagyobb hatékonyság érdekében a kezeléseket 6 hónapos gyakorisággal érdemes megismételni. A krémeket a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

Egy titkos hozzávaló: a precíziós applikátor

Fillerina  12HA

Az arcfeltöltő csomag a gél és a krém mellett egy speciálisan erre a célra fejlesztett applikátort is tartalmaz. A különleges tompa hegyű precíziós applikátor lehetővé teszi a Filler Gel eloszlatását a kezelni kívánt arcterületeken, pontosan feltöltve az öregedés és mimika okozta ráncokat, és a volumenét vesztett orcákat és az ajkakat.

A Fillerina egy olyan rendkívüli, non-invazív kozmetikai eljárás, amely a bőr korábbi állapotának visszaállítását célozza meg, elkerülve a felesleges sebészeti kockázatokat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kezelést? A Fillerina termékcsaládról itt olvashat bővebben>>

A Labo Suisse különös figyelmet fordít arra, hogy termékeinek hatékonyságát nem csak szubjektív, hanem tudományos vizsgálatok is igazolják. Csúcstechnológiás termékei nevéhez közel 30 szabadalom fűződik, készítményei már a világ több mint 50 országában elérhetők. A termékek mindegyike vegán, ráadásul már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellettOssza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés